fbpx

Privatlivspolitik

Sidst opdateret: 01.10.2022

Hvem er vi?

Vores webstedsadresse er: https://www.hcandersencapital.dk.

Navn, adresse og kontakt oplysninger:

HC Andersen Capital 2 Aps

CVR: 41474793

Adresse: Njalsgade 21G, 4. sal, 2300 København S

Tlf. +45 28 74 66 40

E-mail: info@hcandersencapital.dk

Formål med indsamling af dine personoplysninger

Vi har forskellige formål med indsamling af data, hovedsagligt, men ikke udelukkende for at kunne forbedre vores hjemmeside overfor for vores brugere og give dem en bedre oplevelse.

Derudover benyttes dataindsamling og cookies for at lave statistikker, analyser og prædiktive modeller for at forbedre vores forretning herunder fokus på lønsomhed, vækst, effektivitet. Dette vil være i forbindelse med en mere målrettet kommunikation. Dette sker på baggrund af databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f (legitime interesser).

Markedsføring:

Vi ønsker at orientere om nyheder og særligt invitere til events via vores event-nyhedsmail, hvor det er nemt og tilgængeligt at afmelde fremtidige mails fra os. Dine kontaktoplysninger såsom navn og e-mailadresse indhenter vi kun, hvis du har været tilmeldt et af vores events eller har oprettet dig på vores nyhedsmail. Dette sker på baggrund af databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f (legitime interesser).

Samarbejdspartnere og services HC Andersen Capital benytter sig af:

  • Google Analytics (med det formål at tracke brugere af hjemmesiden) 
  • Clickmeeting for at afholde webinarer og event
  • Agillic til at udsende nyhedsbrev, Markedsoverblik samt BioSnack 

Behandling af dine personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Hvordan opbevarer og beskytter vi dine personoplysninger

Vi opbevarer personoplysninger for tilmeldte på vores nyhedsbrev, dette vil være e-mailadresser samt navnene på de tilmeldte. For at sende vores nyhedsbrev ud benytter vi os af eksterne samarbejdspartnere, hvor disse oplysninger også er opbevaret.  

Vi opbevarer dine personoplysninger sikkert og derfor bliver de opbevaret med fokus på sikkerhed samt, at det selvfølgelig kun er de nødvendige databehandlere i HC Andersen Capital, der har adgang til dem. 

INDLEJRET INDHOLD FRA ANDRE WEBSTEDER

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted. 

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold.

Dine rettigheder

Retten til indsigt
Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger HC Andersen Capital behandler om dig. 

Ret til at gøre indsigelse
Du har ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Særligt har du en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring og til at gøre indsigelse mod profilering i det omfang, den vedrører direkte markedsføring.  

Retten til berigtigelse
Du har ret til at få berigtiget urigtige personoplysninger uden unødig forsinkelse, herunder har du under hensyn til formålene med behandlingen ret til at få tilføjet eventuelt manglende personoplysninger.

Retten til sletning
Du kan se, hvornår HC Andersen Capital sletter dine personoplysninger under afsnittet – Opbevaring af dine personoplysninger. 

Retten til begrænset behandling
Du har ret til at begrænse HC Andersen Capitals behandling af dine personoplysninger i visse tilfælde, blandt andet når der foreligger tvivl om dine personoplysningers rigtighed.

Retten til dataportabilitet
Du har ret til at få personoplysninger, som du selv har afgivet til HC Andersen Capital, overført til dig i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format. 

Tilbagekaldelse af samtykke
Hvis HC Andersen Capital behandler dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke. En tilbagekaldelse af samtykket indebærer, at HC Andersen Capital ikke fremover må behandle dine personoplysninger til det formål, som du gav dit samtykke til. Tilbagekaldelsen påvirker ikke den behandling af dine personoplysninger, som er foretaget forud for tilbagekaldelsen, fx hvis du har givet os samtykke til at videregive oplysningerne. 

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at ringe til HC Andersen Capital eller ved at sende en E-mail. De pågældende kontaktoplysninger er oplyst i toppen af dokumentet. 

Klage til Datatilsynet

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet over HC Andersen Capital´s behandling af dine personoplysninger. Du bør dog altid først tage kontakt til HC Andersen Capital, hvis du mener vi har behandlet dine personoplysninger i strid med den persondataretlige regulering. På den måde kan du få HC Andersen Capitals forklaring af sagen. Du kan kontakte Datatilsynet pr. mail dt@datatilsynet.dk eller læse mere på www.datatilsynet.dk.

Datoen for, hvornår vi sidst har opdateret denne politik, vil fremgå øverst på siden.

PERSONDATAPOLITIK HOS HC ANDERSEN CAPITAL 2 APS

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos HC Andersen Capital.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante og gældende lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

HC Andersen Capital indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

– Besøger vores hjemmeside

– Melder dig til et event

Behandlingsgrundlag og formål
Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og e-mailadresse indhenter vi for at kunne tilmelde dig events samt sende dig e-mails med tilbud om events.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 2 år efter du har modtaget din vare eller ydelse.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi bruger eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instrukser og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores og din garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Privatlivspolitik

Senest opdateret: 15.08.2022

Hvem er vi?

Vores webstedsadresse er: https://www.hcandersencapital.dk.

Navn, adresse og kontakt oplysninger 

HC Andersen Capital 2 Aps 

CVR: 41474793

Adresse: Njalsgade 21G, 4. sal, 2300 København S

Tlf. +45 28 74 66 40

E-mail: info@hcandersencapital.dk

Formål med indsamling af dine personoplysninger 

Vi har forskellige formål med indsamling af data, hovedsagligt, men ikke udelukkende for at kunne forbedre vores hjemmeside overfor for vores brugere og give dem en bedre oplevelse. 

 

Derudover benyttes dataindsamling og cookies for at lave statistikker, analyser og prædiktive modeller for at forbedre vores forretning herunder fokus på lønsomhed, vækst, effektivitet. Dette vil være i forbindelse med en mere målrettet kommunikation. Dette sker på baggrund af databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f (legitime interesser).

Markedsføring: 

 

Vi ønsker at orientere om nyheder og særligt invitere til events via vores event-nyhedsmail, hvor det er nemt og tilgængeligt at afmelde fremtidige mails fra os. Dine kontaktoplysninger såsom navn og e-mailadresse indhenter vi kun, hvis du har været tilmeldt et af vores events eller har oprettet dig på vores nyhedsmail. Dette sker på baggrund af databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f (legitime interesser).

 

Behandling af dine personoplysninger  

Samarbejdspartnere og services HC Andersen Capital benytter sig af. 

HC Andersen Capital benytter sig af samarbejdspartnere

              Google Analytics (med det formål at tracke brugere af hjemmesiden) 

              Clickmeeting for at afholde webinarer og event

–          Agillic til at udsende nyhedsbrev, Markedsoverblik samt BioSnack 

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande. 

 

Vi bruger eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instrukser og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere. 

Hvordan opbevarer og beskytter vi dine personoplysninger 

Vi opbevarer personoplysninger for tilmeldte på vores nyhedsbrev, dette vil være e-mailadresser samt navnene på de tilmeldte. For at sende vores nyhedsbrev ud benytter vi os af eksterne samarbejdspartnere, hvor disse oplysninger også er opbevaret.  

Vi opbevarer dine personoplysninger sikkert og derfor bliver de opbevaret med fokus på sikkerhed samt, at det selvfølgelig kun er de nødvendige databehandlere i HC Andersen Capital, der har adgang til dem. 

INDLEJRET INDHOLD FRA ANDRE WEBSTEDER

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted. 

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold.


Dine rettigheder 

Retten til indsigt
Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger HC Andersen Capital behandler om dig. 

 

Ret til at gøre indsigelse
Du har ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Særligt har du en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring og til at gøre indsigelse mod profilering i det omfang, den vedrører direkte markedsføring.  

 

Retten til berigtigelse
Du har ret til at få berigtiget urigtige personoplysninger uden unødig forsinkelse, herunder har du under hensyn til formålene med behandlingen ret til at få tilføjet eventuelt manglende personoplysninger.

 

Retten til sletning
Du kan se, hvornår HC Andersen Capital sletter dine personoplysninger under afsnittet – Opbevaring af dine personoplysninger. 

 

Retten til begrænset behandling
Du har ret til at begrænse HC Andersen Capitals behandling af dine personoplysninger i visse tilfælde, blandt andet når der foreligger tvivl om dine personoplysningers rigtighed.

 

Retten til dataportabilitet
Du har ret til at få personoplysninger, som du selv har afgivet til HC Andersen Capital, overført til dig i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format. 

 

Tilbagekaldelse af samtykke
Hvis HC Andersen Capital behandler dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke. En tilbagekaldelse af samtykket indebærer, at HC Andersen Capital ikke fremover må behandle dine personoplysninger til det formål, som du gav dit samtykke til. Tilbagekaldelsen påvirker ikke den behandling af dine personoplysninger, som er foretaget forud for tilbagekaldelsen, fx hvis du har givet os samtykke til at videregive oplysningerne. 

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at ringe til HC Andersen Capital eller ved at sende en E-mail. De pågældende kontaktoplysninger er oplyst i toppen af dokumentet. 

 

Klage til Datatilsynet

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet over HC Andersen Capital´s behandling af dine personoplysninger. Du bør dog altid først tage kontakt til HC Andersen Capital, hvis du mener vi har behandlet dine personoplysninger i strid med den persondataretlige regulering. På den måde kan du få HC Andersen Capitals forklaring af sagen. Du kan kontakte Datatilsynet pr. mail dt@datatilsynet.dk eller læse mere på www.datatilsynet.dk.

Datoen for, hvornår vi sidst har opdateret denne politik, vil fremgå øverst på siden.

 

 PERSONDATAPOLITIK HOS HC ANDERSEN CAPITAL 2 ApS

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle
være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant
for din aktivitet hos HC Andersen Capital.

 

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata
overholder vi altid alle relevante og gældende lovbestemmelser.

 

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er
pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den
hensigt, hvormed de blev indsamlet.

 

Oplysninger vi indsamler

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse,
postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse),
telefonnummer og betalingsoplysninger.

HC Andersen Capital indsamler og behandler dine persondata,
når du foretager dig følgende:

– Besøger vores hjemmeside

– Melder dig til et event

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og e-mailadresse
indhenter vi for at kunne tilmelde dig events samt sende dig e-mails med tilbud
om events.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har
givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil
blive slettet 2 år efter du har modtaget din vare eller ydelse.

 

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører
ikke dine persondata til tredjelande.

Vi bruger eksterne virksomheder som leverandører for at
levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er
databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse
med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun
personoplysninger efter vores instrukser og i overensstemmelse med
lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores
databehandlere, hvilket er vores og din garanti for, at de overholder gældende
regler om beskyttelse af dine personoplysninger.