HC ANDERSEN CAPITAL

HCA INVEST

PRESSEMEDDELELSE
København 28 august 2023

 

HC Andersen Capital annoncerer lanceringen af HCA INVEST. Fonden skal investere i selskaber, der ønsker at blive børsnoteret indenfor 1-4 år. Fonden skal afhjælpe manglen på vækstkapital og sikre, at selskaber, der bliver noteret er klar til livet på børsen.

 

HCA INVEST er en dansk kapitalfond med fokus på at investere i selskaber, der vil på børsen indenfor 1-4 år (Pre-IPO selskaber). Fonden vil rejse op til DKK 100 millioner og vil gradvist investere i selskaber, der har behov for kapital til den sidste fase inden en børsnotering.

 

 

HCA INVEST vil arbejde tæt sammen med selskaberne for at hjælpe dem med at nå deres mål, mens fonden også maksimerer afkastet for investorerne. Fondens strategi er at finde selskaber, der er i en fremskreden vækstfase og har potentiale til at blive succesfulde og børsnoterede virksomheder i fremtiden.

 

 

“Vi er begejstrede for at annoncere lanceringen af HCA INVEST, og vi ser frem til at samarbejde med kommende børsnoterede selskaber i Danmark,” siger Tue Østergaard, HCA INVEST. “Vi vil investere i selskaber, der har en innovativ tilgang til deres branche og er klar til at tage det næste store skridt. Samtidigt vil vi gerne medvirke til, at det danske aktiemarked fortsat er attraktivt for selskaber, så vi undgår den udflagning, vi har set de sidste mange år”. “Derudover vil vi stille ekspertise til rådighed for selskaberne omkring børsmarkedet, så vi får så professionelle selskaber som muligt på børsen. Dermed håber vi at hjælpe til med at løse to vigtige udfordringer for Danmark: At sikre et aktivt børsmarked og at selskaberne er klar til børsen”

 

 

Om HCA INVEST: HCA INVEST er en kommende dansk kapitalfond med fokus på at investere i pre-IPO selskaber i Danmark. Fonden er dedikeret til at hjælpe selskaber med at nå deres mål og maksimere afkastet for investorerne. Fonden vil blive rejst i andet halvår af 2023 og vil gradvist investere i selskaber, der har behov for kapital til den sidste fase inden en børsnotering. Fond 1 er uafhængig af HC Andersen Capital og etableres med selvstændig bestyrelse, investment commitee og direktion.

 

 

Tue Østergaard, CEO ved HC Andersen Capital.

Henvendelse

Tue Østergaard tue@hcandersencapital.dk

+45 31 34 39 64

BOARD OF DIRECTORS

LuTZ KöNNECKER

Chairman of the Board

Torben harring

Board Member

Kasper Lihn

Board Member

TUE ØSTERGAARD

Board Member & CEO