HC ANDERSEN CAPITAL

Vi søger ny juridisk assistent

VELKOMMEN TIL HCA CAPITAL!

HCA digitaliserer og demokratiserer investor relations. Vi hjælper børsnoterede og unoterede selskaber med ydelser indenfor digitale events, analysedækning, rådgivning omkring IR og ESG, jura  og meget mere!

I HCA Legal rådgiver vi både børsnoterede og unoterede selskaber omkring køb og salg af virksomheder, børsnoteringer, selskabsret, MAR-regler, compliance mv.

 

STUD. JUR.

Vi håber du har lyst til at blive en del af et ungt hold med store ambitioner. Vi har et stort fokus på personlig og faglig udvikling, og der er rig mulighed for at få ansvar. Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kollegaer i HCA og selskaberne vi rådgiver.

 

De typiske opgaver vil være:

   –  Besvarelse af juridiske spørgsmål fra kunder samt internt

   –  Medvirke til udarbejdelse af prospekter

   –  Udarbejdelse af aftaler, herunder databehandler-aftaler

   –  Research af juridiske spørgsmål

 

Hvad søger vi?

Det vigtigste for vores team er god energi, en interesse i at arbejde med juridiske opgaver samt ambitioner om at dygtiggøre dig.

Du er formentlig i gang med at afslutte din kandidat og interesserer dig for selskabsret og børsret. Du har et godt kendskab til relevante databaser og har gode sprogkundskaber på dansk og engelsk.

Arbejdstiden vil være ca. 15-20 timer om ugen med fleksibilitet fra både dig og os.

 

Vores process

Har du spørgsmål omkring HCA Capital eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of legal, Jette Jakobsen via jette@hcandersencapital.dk eller 22969196. Hvis det lyder som noget for dig, så send en e-mail med dit CV og karakterer til ovenstående, så rækker vi ud og inviterer dig ind til en personlig samtale.

 

Vi behandler ansøgningerne løbende, så send den snarest muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!