WindowMaster offentligøre nye finansielle målsætninger for 2025

Facebook
Twitter
LinkedIn
Michael Friis

Michael Friis

WindowMaster har i dag offentliggjort nye finansielle målsætninger for 2025 i forbindelse med en ny strategiperiode, hvor selskabet løfter sløret for en rekordordreindgang i 2022 indtil videre.

Selskabet hæver deres nuværende forventninger om en årlig toplinje-vækst på mellem 5-10% til nu 10-15%. Guidance for 2022 fastholdes på 10%.

Samtidig sættes der for indtjeningen et mål om en EBT-margin (resultat før skat) på mere end 10% (EBITDA  ~15%). Det er på niveau med tidligere marginmål, men væsentligt op fra de nuværende niveauer, som er ramt af prisstigninger i forsyningskæden.

Midt-range for de nye 2025 mål indikerer en omsætning på DKK ca. 325 mio. og en indtjening før skat på ca. DKK 32. Det skal sættes i relief til, at aktien i dag handles til en markedsværdi på DKK 95 mio. og en EV værdi på ca. DKK 130 mio. (baseret på en aktiekurs på DKK 6,48).

En god support for de øgede målsætninger fra 2023 og fremefter på toplinjen er væksten i ordreindgangen som til og med maj (år-til-dato) viser et niveau markant over sidste år (DKK 123 mio. vs. 98 mio.). Målt på løbende 12 måneder tilbage er ordreindgangen steget med 25%, hvilket dermed er over de nuværende vækstrater.

Udover den nuværende performance understøttes de nye vækstmål også af, at der sættes flere ressourcer ind på at fange omsætning på servicedelen, salg af hele løsninger og dermed en større del af projekterne samt teknologiske opdateringer af eksisterende ældre løsninger med ny teknologi/intelligens.

Den største faktor kan meget vel komme fra regulatorisk side og fremskudte energieffektiviseringsplaner fra EU i forbindelse med mål om at slippe af med russisk gas (REPowerEU).

Løftet i EBITDA-marginen fra indeværende års guidede niveau på 6%-7,5% understøttes, udover operationel gearing fra toplinjen, også af allerede gennemførte prisstigninger for at kompensere for råvare-prisstigninger.

Desuden vurderes indeværende års niveau for inputpriser, især spotmarkedet, ikke at være vedvarende.

WindowMaster fastholder desuden deres gamle målsætninger på marginen, hvor selskabet før inputpris-chokket ikke var langt fra. Der synes derfor fortsat at være god rum til investeringer i vækst uden, at målsætningerne rammes.

Det skal dog noteres, at selskabet i dagens melding indikerer et meget back-end loaded år. Første halvår fortsat vil være præget af stigende inputpriser, og en ordrebog, som endnu ikke har fået gavn af stigende priser.

Vi afholder fredag et event med CEO Erik Boyter og CFO Steen Overgaard Sørensen, hvor de i større detaljer vil løbe dagens meldinger igennem, og du kan stille spørgsmål omkring forudsætningerne bagved.

https://lnkd.in/emVnw9dt

HC Andersen Capital modtager betaling fra WindowMaster for en Digital IR/Corporate Visibility abonnementsaftale./Michael Friis kl. 16.50 d. 08/06-2022