SMS Får Anden Aftale Indenfor Udlejning Af Brugt Udstyr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kasper Lihn

Kasper Lihn

Scandinavian Medical Solutions (SMS) har sikret sig den anden aftale indenfor deres nye område med udlejning af brugt udstyr. Ordren ligger over DKK 2 millioner med levering i maj 2022.  

Dagens nyhed kommer relativ kort efter, at SMS’ første aftale indenfor udlejning blev indgået i marts. Her var der tale om en flerårig ordre med en værdi på mere end DKK 8 millioner.   

Vi har tidligere afholdt et event med ledelsen, hvor de løb igennem deres forventninger til dette område. Se eller gense eventet her: https://lnkd.in/epWdCfaP

SMS aflægger regnskab for første halvår i det forskudte regnskabsår 2021/2022 på torsdag den 19. maj. Samme dag kl. 13:00 kan du få en præsentation af selskabets ledelse. Tilmeld dig eventet her: https://lnkd.in/dMhXvjXC

Udover tallene vil ledelsen også give et indblik i forretningsmiljøet i 2022. For helåret guider SMS en omsætning på DKK 80-85 millioner svarende til en vækst på 12-19% samt en forventet indtjening (EBITDA) i niveauet 12-14 millioner kroner.

Ser vi på de offentliggjorte ordrer siden afslutningen på 2020/2021 regnskabet (30. september 2021), har SMS offentliggjort 2 ordrer indenfor udlejningsområdet (samlet mere end 10 millioner), 6 ordrer på udstyr i intervallet DKK 2-3,5 millioner per ordre samt en enkelt udstyrsordre på mellem DKK 3-5 millioner. Alle ordrerne er med levering i dette regnskabsår, dog med en enkelt flerårig kontrakt.

Med en ordrestrøm på omkring DKK 25-33 millioner (lav/høj), dog med usikkerhed grundet ændrede offentliggørelsespolitik, ud fra de annoncerede ordrer til markedet, bliver det i regnskabet interessant at få et dybere indblik i tallene og de ikke-annoncerede ordrer på under DKK 2 millioner.

Da SMS er et nynoteret selskab, har man som investor ikke en lang årrække med historiske data på ordresiden, og hvor meget de større ordrer (offentliggjorte) har udgjort af den samlede ordreindgang. Dette vil regnskabet kaste lys over.

Scandinavian Medical Solutions er en dansk handelsvirksomhed med speciale i køb og videresalg af brugt billeddiagnostisk udstyr som CT-scannere og MR-scannere af høj kvalitet. Scandinavian Medical Solutions er specialiseret i at tilbyde fleksible løsninger til kunder med specifikke krav, hvilket ofte er et bedre og billigere alternativ til et nyt og dyrere udstyr.

HC Andersen Capital modtager betaling fra Scandinavian Medical Solutions for en Digital IR/Corporate Visibility abonnementsaftale. /Kasper Lihn kl. 14:32 d. 12-05-2022.