SMS Annoncere Salget Af En 3 Tesla MRI Scanner

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kasper Lihn

Kasper Lihn

Scandinavian Medical Solutions (SMS) har her til formiddag annonceret deres første officielle ordre siden halvårsregnskabet i det forskudte regnskabsår, der blev offentliggjort den 19. maj. Ordren ligger i intervallet DKK 2-3,5 mio. og omhandler salget af en 3 Tesla MRI scanner.

Læs hele nyheden her: https://lnkd.in/euEmCmbZ

Siden børsnoteringen har SMS annonceret (større offentlige) ordrer for mellem 27-37 mio. til markedet. Selskabet modtager dog en række andre ordrer, som er under DKK 2 millioner, der ikke oplyses til markedet.

Til og med regnskabsdatoen for H1 2021/2022 var der offentliggjort ordrer for DKK 25-33,5 millioner. I halvårsregnskabet havde SMS en omsætning på ca. DKK 52 millioner baseret på risikoovergang svarende til en vækst på 26% omsætningsvækst. For helåret guider SMS en omsætning på DKK 80-85 millioner.

Vi afholdt for nyligt et event med selskabets ledelse, hvor vi kom ind på sourcing siden (indkøb), som er helt afgørende for at levere på væksten og risikominimere ved at have de rigtige varer på hylderne. Se eller gense eventet her: https://lnkd.in/eStWkrwi

HC Andersen Capital modtager betaling fra Scandinavian Medical Solutions for en Digital IR/Corporate Visibility abonnementsaftale. /Kasper Lihn kl. 12:59 d. 16-06-2022.