Regnskab for Q1 2022 i kølvandet på opjustering af 2022 ugen før

Facebook
Twitter
LinkedIn
Rasmus Køjborg

Rasmus Køjborg

HCA Capital Analyst

DS NORDEN har her til morgen udsendt regnskab for 1. kvartal 2022. Eftersom selskabet allerede var ude for en lille uge siden med en opjustering af helårsforventningerne for 2022 er det ikke overraskende et stærkt kvartalsregnskab vi ser her til morgen.

Således realiserer NORDEN et resultat i kvartalet på USD 117 mio. imod USD -15 mio. i samme periode sidste år. De seneste analytikerforventninger lå på et resultat på USD 79,9 mio. Det er begge segmenter – tørlast og produkttank – der driver udviklingen, og hvor NORDEN har positioneret sig yderligere til den igangværende optur i produkttank.

Det var også en af årsagerne til at NORDEN allerede for en uges tid siden opjusterede sine helårsforventninger til 2022 der nu lyder på et helårsresultat på USD 270-350 mio. (fra tidligere USD 210-280 mio.). Aktuelt er der bogført salgsavancer på skibe på USD 28 mio., og ved årsregnskabet i starten af marts var der kendte salgsavancer for hele året på USD 37 mio.

Husk at vi i morgen – fredag d. 6. maj kl. 11.00 – har fornøjelsen at invitere til en gennemgang af tallene, hvor der bliver mulighed for at spørge mere ind til opjusteringen og det stærke momentum vi pt. ser

Du kan tilmelde dig her: https://lnkd.in/dinnZG3x

#digitalIR#norden

HC Andersen Capital modtager betaling fra DS NORDEN for en Digital IR/Corporate Visibility abonnementsaftale. /Rasmus Køjborg, CFA kl. 8.46 d. 5/5-2022