Re-Match modtager støtte på DKK 15,0 mio. fra staten Californien

Facebook
Twitter
LinkedIn
Michael Friis

Michael Friis

Re-Match har nu opnået støtte på tre ud af tre fabrikker som selskabet har i etableringsfasen, idet Re-Match nu også har modtaget DKK 15 mio. i støtte fra staten Californien. 

Samlet set er selskabet nu oppe på DKK 65 mio. i støtte, som ikke var inkluderet i forretningsplanerne, da selskabet blev børsnoteret i efteråret.

Støtten til deres amerikanske facilitet følger oveni DKK 33 mio. (EUR 4,5 mio.). i støtte fra det hollandske Økonomi- og Klimaministerie til at støtte opførelsen af virksomhedens fabrik i Holland samt DKK 17 mio. (EUR 2,3 mio.) fra European Regional Development Fund, til opførelsen af virksomhedens kommende fabrik i Erstein, Frankrig.

Med tre ud af tre faciliteter, som har opnået støtte i etableringsfasen, synes det at være en indikator for, at dette også kan forventes på kommende faciliteter.

Læs mere om nyheden her: https://lnkd.in/em_H48yw

Vi diskuterede netop muligheden for dette, og hvad det betyder for investeringscasen, med CEO Nikolaj Magne Larsen, da vi gennemgik selskabets 1. kvartalsresultater.

https://lnkd.in/eYEwb5At

HC Andersen Capital modtager betaling fra Re-Matchfor en Digital IR/Corporate Visibility abonnementsaftale. /Michael Friis, 07-07-2022, kl. 15:50