Re-Match modtager EUR 4,5 mio. I Støtte

Facebook
Twitter
LinkedIn
Michael Friis

Michael Friis

Re-Match kunne i går annoncere at selskabet vil modtage EUR 4,5 mio. i støtte fra det hollandske Økonomi- og Klimaministerie til at støtte opførelsen af virksomhedens fabrik i landet.

https://view.news.eu.nasdaq.com/view?id=be4980fef95f91f4ffbd20e21cb76fb14&lang=da

Dermed en stor del af den forventede anlægssum på EUR 8,5 mio. til den Hollandske fabrik som er bygget til at behandle mere end 60.000 tons affald og spare miljøet for op til 100.000 tons CO2 hvert år.

Dette er signal om muligheden for dette også via tax-breaks eller andre støtteformer vil kunne opnå i andre lande, når fabrikker skal anlægges der.

Sker dette i større omfang, kan det positivt ændre investeringscasen.
For nu er casen, at investering på EUR 8,5 mio. i hver fabrik, nåd den er fuldt oppe at køre, vil bidrage med et justeret EBITDA på EUR 3-5 mio. pr år.

Idet Holland ikke mest kendt for at give støtte til blot investeringer som mange andre lande, ser vi det også som en blåstempling af Re-Match skaber en væsentlig effekt på den grønne omstilling, såvel også på samfundet via lokale arbejdspladser.  

HC Andersen Capital modtager betaling fra Re-Match for en Digital IR/Corporate Visibility abonnementsaftale. / Michael Friis, 27-04-2022, kl. 07:15