Penneo – Præsentation af Årsrapporten 2021

Facebook
Twitter
LinkedIn
Marcus

Marcus

Penneo A/S var i går repræsenteret af CEO Christian Stendevad og CFO Casper Nielsen Christiansen, der præsenterede årsregnskabet for 2021 og gav et indblik i guidance for 2022 samt nyt om den planlagte kapitaludvidelse.

I præsentationen var der fokus på udviklingen i Penneos SaaS metrics, hvor den lave churn rate på 2% blev fremhævet. Der blev også præsenteret nye tal, der øger transparensen for investorerne. Der kom bl.a. gennemsigtighed over, hvordan Penneos ARR på DKK 55,5 millioner ved udgangen af 2021 er fordelt på de to produkter, Penneo Sign og Penneo KYC samt fordelingen på henholdsvis det danske marked og udenlandske markeder.

Der var undervejs en række spørgsmål fra tilhørerne omkring den forventede kapitaludvidelse inden for seks måneder, som nu ventes at blive ca. 5-10% af markedsværdien svarende til omkring DKK 20-40 millioner.

I relation til dette var meldingerne, at den nye ARR guidance for 2022 om en ARR på DKK 77-82 millioner svarende til en vækst på ca. 40-49% forventes at kunne opnås med nuværende kassebeholdning. Den forventede kapitaludvidelse vil derfor primært være til investering i vækstinitiativer til 2023.

Samtidig meddelte ledelsen, at den forventede notering fra First North til hovedmarkedet går som planlagt, og første handelsdag forventes at blive den 4. april 2022.

Se hele præsentationen med Q&A her (engelsk): https://lnkd.in/eZhu4qVN

HC Andersen Capital modtager betaling fra Penneo for en Digital IR/Corporate Visibility abonnementsaftale. /Kasper Lihn kl. 12:12 d. 24-02-2022.