Opjustering af 2022 forventninger

Facebook
Twitter
LinkedIn
Rasmus Køjborg

Rasmus Køjborg

HCA Capital Analyst

DS NORDEN har her til eftermiddag opjusteret sine forventninger til 2022 der nu lyder på et helårsresultat på USD 270-350 mio. imod tidligere USD 210-280 mio.

Opjusteringen skyldes ifølge meddelelsen markante ratestigninger indenfor produkttankmarkedet, hvor man taget ny kapacitet ind i de seneste kvartaler og dermed er godt positioneret til et stigende marked. Samtidig har NORDEN en stærk regional positionering af skibe i forretningsenheden Freight Services & Trading, som også vægter positivt ind.

Aktien reagerer i skrivende stund med en stigning på 7,3% og på 12 måneders horisont er aktien i plus med over 50%. Ud fra analytikernes forventninger er der da også tale om en pæn overraskelse, da konsensus ifølge Refinitiv lå på et helårsresultat på USD 238 mio.

NORDEN offentliggør regnskab for 1. kvartal 2022 i næste uge – torsdag d. 5. maj. Dagen efter regnskabet – fredag d. 6. maj kl. 11.00 – har vi fornøjelsen at invitere til en gennemgang af regnskabet, hvor der bliver mulighed for at spørge mere ind til opjusteringen og det stærke momentum vi pt. ser.

Du kan tilmelde dig her: https://lnkd.in/dinnZG3x

#digitalIR#norden

HC Andersen Capital modtager betaling fra DS NORDEN for en Digital IR/Corporate Visibility abonnementsaftale. /Rasmus Køjborg, CFA kl. 15.10 d. 27/4-2022