Nyt aktietilbagekøbsprogram på DKK 5 mia. efter frasalg af Codan Danmark

Facebook
Twitter
LinkedIn
Rasmus Køjborg

Rasmus Køjborg

HCA Capital Analyst

Tryg meddelte tidligere i dag at frasalget af den danske del af Codan til Alm. Brand nu har fået den endelige myndighedsgodkendelse, og iværksætter derfor et nyt aktietilbagekøbsprogram.

Det nye aktietilbagekøbsprogram lyder på DKK 5 mia. og påbegyndes tidligst d. 3. maj 2022 og afsluttes senest d. 3. juli 2023. Beløbet svarer til ca. 4,7% af den aktuelle markedsværdi og kommer oveni de kvartårlige udbyttebetalinger der senest lød på DKK 1,55 pr. aktier for 1. kvartal 2022. Tilbagekøbet følger Safe Harbour regulativet og forestås af Danske Bank.

Tilbagekøbet kommer i forlængelse af at konkurrencemyndighederne har godkendt salget af den danske del af Codan til Alm. Brand som oprindeligt blev annonceret i midten af juni 2021. De resterende dele af RSA Scandinavia, dvs. Trygg-Hansen og Codan i Norge konsolideres her fra 2. kvartal 2022 ind i Tryg’s regnskab.

Læs hele nyheden her inkl. flere detaljer omkring aktietilbagekøbet:
https://lnkd.in/dcrcry-j

Du kan høre mere om opkøbet af RSA Scandinavia, og hvad det betyder for Tryg i den ”Introduktion til Aktien” event vi afholdt med CEO Morten Hübbe for nogle uger siden. Se eller gense præsentationen her: https://lnkd.in/gZ8faXKN

#digitalIR#tryg

HC Andersen Capital modtager betaling fra Tryg for en Digital IR/Corporate Visibility abonnementsaftale. /Rasmus Køjborg, CFA kl. 13.45 d. 27/4-2022