Ny konkurrent til Astralis vil noteres

Facebook
Twitter
LinkedIn
Victor Skriver

Victor Skriver

I relation til Astralis er e-sportsselskabet Heroic i dag ude at offentliggøre en private placement på mellem NOK 60-80 millioner i forbindelse med en forventet notering på NOTC-listen, der er en norsk markedsplads for unoterede aktier.

Læs om udbuddet her: https://mfn.se/8228unk/a/omaken-sports/heroic-group-contemplated-private-placement-of-new-shares-ccf2f172

Pre-money værdiansættelsen (baseret på eksisterende aktier og tegningskurs) på Heroic ligger på ca. NOK 218 millioner baseret på de informationer, som er givet i meddelelsen. Nettoprovenuet fra kapitaludvidelsen skal bl.a. bruges til at finansiere et såkaldt ”franchise spot” (ejerandel) i ESL Pro League i Counter Strike, som blev værdisat til knap USD 7 millioner i efteråret 2021 i forbindelse med en udvidelse af ligaen.

Dette er interessant, da det giver nogle perspektiver på markedsværdien af Astralis, der ligger på ca. DKK 173 millioner (NOK 235 millioner). Astralis har allerede en ejerandel i ESL Pro League samt værdier i øvrige ligaer, der ligger med højere værdier baseret på tidligere handler.

Derudover har Astralis et stærkere brand i forhold til direct-to-fan målt på f.eks. følgere på diverse sociale medier. På Instagram har Astralis ca. 480.000 følgere, mens Heroic har ca. 37.000 følgere. På Twitter har Astralis ca. 720.000 følgere mod Heroics ca. 65.000 følgere.

Heroic konkurrerer i Counter Strike, PUBG, Rainbow 6 og Rocket League. Astralis er også i både Counter Strike og Rainbow 6 og konkurrerer derudover i både League of Legends, Fortnite og FIFA.

HC Andersen Capital modtager betaling fra Astralis for en Digital IR/Corporate Visibility abonnementsaftale. /Kasper Lihn kl. 14:46 d. 14-02-2022.