Ny canadisk kunde i ny industri

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kasper Lihn

Kasper Lihn

DecideAct har her til morgen offentliggjort selskabets første kunde i bilkomponentindustrien. Kunden er Shawcor Automotive Division, der er en global underleverandør af bilkomponenter.

Kunden vurderes at være vigtig for DecideAct, da det er i en ny industri, og det samtidig er en division, der er en del af Shawcor. Shawcor er en global energi- og infrastruktur teknologivirksomhed med hovedkvarter i Canada og 4.200 medarbejdere. Shawcor har kunder i 20 lande og leverer løsninger til bl.a. Tesla, BMW og Volkswagen. Med DecideActs SaaS platform til strategieksekvering kan der hermed være gode muligheder for opsalg til øvrige divisioner.

Læs hele nyheden her: https://view.news.eu.nasdaq.com/view?id=bd87d769a5ff487546bc36381929f070d&lang=en

Vi har i nedenstående kursgraf illustreret kursudviklingen af DecideAct siden børsnoteringen i december. I relation til dagens nyhed fremgår det af grafen, at aktien, samlet set, har reageret positivt på annonceringer af nye kunder. I gennemsnit er aktien steget med 4,9% ved offentliggørelse af nye kunder (der er ikke tal på værdien af de enkelte kontrakter, og der er ikke taget højde for generelle markedsbevægelser). Aktien stiger i skrivende stund 9,9% på nyheden.  

HC Andersen Capital modtager betaling fra DecideAct for en Digital IR/Corporate Visibility abonnementsaftale. /Kasper Lihn kl. 10:45 d. 03-02-2022.