Nexcom – Q1 2022

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kasper Lihn

Kasper Lihn

Nexcom A/S er her til morgen ude med regnskabet for første kvartal 2022, hvor forventningerne for helåret fastholdes.

I første kvartal 2022 har Nexcom rapporteret en omsætning på DKK 2,42 millioner, hvilket svarer til en nedgang på 7,7% i forhold til sidste års første kvartal. Dette tilskrives, at omsætningen i sidste års kvartal indeholdt omsætning relateret til en fælles udvikling af selskabets AI-produkt, som blev afsluttet sidste år. Derudover er første kvartal typisk et af de svageste kvartaler for Nexcom.

I kvartalet implementerede Nexcom den første RevealCX Boost hos en kunde efter lanceringen af AI-produktet sidste år, og anden fase af selskabets rekruttering i USA er nu gennemført, hvor der også er bygget en pipeline op. I første kvartal havde Nexcom ingen churn, og selskabet har fastholdt den samme kundebase i de sidste 10 år.

Nyt i regnskabet er også, at Nexcom kommer med ARR, der var på DKK 7,97 millioner i januar 2022. Med de eksisterende kundekontrakter venter Nexcom at vokse ARR til DKK 9,55 millioner i 2024. Samlet set har Nexcom kundekontrakter for DKK 26,68 millioner, der er gældende indtil afslutningen af 2024.  

Som tidligere kommunikeret forventer Nexcom at rejse kapital her i løbet af Q2 2022 til at betale lån tilbage og til at investere ind i ekspanderingen. Her har tidligere meldinger været en kapitaludvidelse på mellem DKK 12-15 millioner.

I morgen kl. 13:00 kan du møde CEO Rolf Adamson, der vil præsentere kvartalsregnskabet og give en opdatering på markedssituationen samt svare på spørgsmål fra tilhørerne. Tilmeld dig her: https://lnkd.in/eF3g7AT

Læs hele regnskabet her: https://lnkd.in/eD2pXH7P

Disclaimer: HC Andersen Capital modtager betaling fra Nexcom for en Digital IR/Corporate Visibility abonnementsaftale. /Kasper Lihn kl. 08:55 d. 19-05-2022.