Movinn Sverige AB underskriver 25 nye lejligheder i Malmø

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kasper Lihn

Kasper Lihn

Movinn er her til eftermiddag ude med nyheden om, at selskabets svenske datterselskab, Movinn Sverige AB, har underskrevet 25 nye lejligheder/units i Malmø. Lejlighederne sættes i drift i juni og ventes at servicere lokale og internationale kunder fra juli og august.

Læs hele nyheden her: https://lnkd.in/ekEab_9f

Med disse lejligheder er Movinn oppe på i alt 35 lejligheder i Sverige og er dermed klar til en fuld lancering. Dette indebærer, at selskabet er i mål med den årlige plan om at lancere 1-2 nye markeder. Vigtigt er også, at aftalen skaber kendskab til det svenske marked og nye relationer, som åbner op for videre ekspansion i Sverige.  

Movinn er også langt med planerne i de eksisterende byer, da der i det seneste aflagte regnskab for første kvartal fremgik, at Movinn havde sikret sig 75% af årets forventede vækst i antal lejligheder i eksisterende byer (Danmark).

Dagens nyhed ændrer ikke på den finansielle guidance for helåret om en omsætning på mellem DKK 67-72 millioner og EBITDA fra driften på DKK 10-12 millioner.

Du kan få et indblik i forretningsmodellen, markedet, konkurrenter, værdiansættelsesperspektiver og mere i vores investment case, som vi sendte ud i slutningen af april: https://lnkd.in/dp9AjcBY

HC Andersen Capital modtager betaling fra Movinn for en Digital IR/Corporate Visibility abonnementsaftale. /Kasper Lihn kl. 16:04 d. 30-05-2022.