Impero – H1 2022

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kasper Lihn

Kasper Lihn

Impero H1 2022: ARR-vækst på 42% – fastholder guidance for 2022, men ser nu størst sandsynlighed for ARR i den lave ende af guidance intervallet og EBITDA i den bedre ende af guidance intervallet

Impero er her til morgen ude med regnskabet for første halvår 2022, hvor ARR ved udgangen af juni udgør DKK 20,2 mio. svarende til en vækst på 42% YoY. Øvrige SaaS metrics udvikler sig fortsat stabilt med uplift på 17% og churn rate på 4% svarende til en net revenue retention rate på 113%.  

Impero fastholder ARR guidance for 2022, men ser nu størst sandsynlighed for at nå det nedre interval af spændet på DKK 26-29 mio. som følge af makro-usikkerheden og forventeligt længere beslutningsproces for potentielle kunder. Med DKK 1,9 mio. i ny tilført ARR i første halvår 2022 i forhold til ARR i slutningen af 2021 kræver det et stærkt andet halvår, som historisk også er bedst for Impero. Til perspektiv øgede Impero total ARR med ca. DKK 4,1 mio. i andet halvår sidste år.

På partnerskabssiden fremhæver Impero nyt, idet Imperos platform er blevet valgt af Deloitte i Danmark som en ”best-of-breed” løsning til at servicere kunder, der i øjeblikket benytter Deloittes egen legacy-platform. Derudover har selskabet også etableret et partnerskab med Mazars i Tyskland, der er et internationalt revisions-, skatte- og rådgivningsfirma.  

I første halvår har Impero samtidig haft fokus på selskabets salgspipeline med investeringer i automation af salgs- og markedsføringsprocesser samt ansættelser af nye medarbejdere i det kommercielle team. Investeringer i vækstinitiativer har medført, at EBITDA i første halvår var på DKK -9,9 mio. (DKK -5,9 mio. i H1 2021). EBITDA forventningerne på mellem DKK -22 mio. til -18 mio. for 2022 fastholdes, men Impero ser nu EBITDA lande i den bedre ende af intervallet, da selskabet har fokus på omkostningerne som følge af makro-usikkerheden.

Læs hele regnskabet her: https://lnkd.in/eXEcyJMj

På tirsdag den 30. august kl. 11:30 kan du møde og stille spørgsmål til CEO Rikke Stampe Skov og CFO Morten Lehmann Nielsen, der vil præsentere highlights fra regnskabet samt give en opdatering på markedssituationen. Tilmeld dig her: https://lnkd.in/ehUxGYuG

HC Andersen Capital modtager betaling fra Impero for en Digital IR/Corporate Visibility abonnementsaftale. /Kasper Lihn kl. 10:35 d. 25-08-2022.