Endnu en opjustering for 2022

Facebook
Twitter
LinkedIn
Rasmus Køjborg

Rasmus Køjborg

HCA Capital Analyst

DS NORDEN har her til morgen udsendt en ny, og ganske betydelig opjustering for indeværende regnskabsår drevet af en solid eksekvering i et marked med høje fragtrater.

Således venter NORDEN nu at levere et helårsresultat for 2022 på USD 340-420 mio. svarende til DKK 2,4-3,0 mia. Tidligere lød selskabets egne forventninger til 2022 på USD 270-350 mio. og før det USD 210-280 mio. i helårsresultat. Konsensusforventningerne lød før dagens opjustering ifølge Refinitiv på USD 301 mio., så der er tale om en betydelig overraskelse i forhold til markedets forventninger.

Af meddelelsen fremgår det at det stærke momentum er drevet af Freight Services & Trading divisionen. Netop dette forretningssegment sætter vi fokus på senere i dag kl. 11.00 når vi afholder event med selskabets divisionsdirektør Christian Vinther Christensen, der vil give en grundig gennemgang af området. Bemærk dette event foregår på engelsk.

Så tilmeld dig her hvis du vil høre mere om hvordan NORDEN driver denne division, og hvilken værdiskabelse der finder sted: https://lnkd.in/exnrqhZC

#digitalIR#norden

HC Andersen Capital modtager betaling fra DS NORDEN for en Digital IR/Corporate Visibility abonnementsaftale. /Rasmus Køjborg, CFA kl. 8.35 d. 18/5-2022