Digizuite udpeget som “Strong Performer” af Forrester

Facebook
Twitter
LinkedIn
Marcus

Marcus

Digizuite har i dag offentliggjort, at SaaS virksomheden i kategorien Digital Asset Management (”DAM”) Customer Experience (Q1 2022) er udpeget som en ”Strong Performer” i en ny rapport fra Forrester, der er et anerkendt analysehus.

Det er en blåstempling at være fremhævet i en rapport som denne, da analysehuset har udvalgt de 14 mest betydningsfulde leverandører af DAM-software ud fra 27 kriterier. Som nynoteret på First North er Digizuite i selskab med store spillere på området som Adobe, Aprimo, OpenText og Sitecore i rapporten.

Fire selskaber, herunder Aprimo og Adobe, nævnes som ”Leaders”, mens Digizuite sammen med bl.a. OpenText, Sitecore samt to andre virksomheder er i kategorien som ”Strong Performers”. Herefter følger fem såkaldte ”Contenders”, der scorer lavere end Digizuite målt på produkttilbud og markedstilstedeværelse/strategi.   

Med denne udnævnelse står det klart, at Digizuite har stærke integrationer og er blandt få DAM-udbydere, der er en såkaldt ”best-of-breed” (specialist inden for DAM-software). På den anden side har Digizuite en lavere rating på indholdsanalyse (”content analytics”) i forhold til konkurrenterne, da Digizuite tilbyder en mere simpel vurdering af det digitale aktivs (billede, video, osv.) performance.

Læs Digizuites nyhed her: https://lnkd.in/e9xcqqMq

Link til rapporten (Forrester-kunde eller onlinekøb): https://lnkd.in/ezfsdYFt

HC Andersen Capital modtager betaling fra Digizuite for en Digital IR/Corporate Visibility abonnementsaftale. /Kasper Lihn kl. 12:57 d. 17-02-2022.