DAC valgt som underleverandør til nyt projekt

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kasper Lihn

Kasper Lihn

Danish Aerospace Company A/S (DAC) er her til morgen ude med nyheden om, at selskabet er valgt som underleverandør til ABITS (Advanced Biometrics In Training and Simulation) projektet, der er et projekt under Den Europæiske Forsvarsfond. Projektet har et samlet budget på EUR 2,23 mio., og DACs totale støtte til projektet udgør EUR 0,2 mio. Projektet ventes at påbegynde i slutningen af 2022 og løbe over to år.

Læs mere her: https://lnkd.in/e_wT86Wi

Formålet er at udvikle indendørs taktisk træningsteknologi, som integrerer medicinsk sensorfeedback i det simulerede miljø. DAC skal være en del af sensor- og monitoreringsteknologien til feedback på soldaternes velbefindende under træning.

Med denne nyhed udvider DAC sit fokus indenfor ekstreme miljøer på Jorden. DAC også er en del af EDEIP CUIIS-projektet, der omhandler udvikling af undervandsteknologi med sensorer, overvågnings- og kontrolsystemer til militære dykkere. Som fremlagt i DACs strategiske plan i forbindelse med selskabets børsnotering i 2019 begynder DAC nu at få hul på nye markeder på Jorden, hvor DACs erfaring med højteknologisk udstyr til rummet bliver anvendt.

I denne video kan du få et indblik i selskabets wearables i ekstreme miljøer på Jorden og i rummet, hvor DACs CEO tidligere på sommeren dykkede ind i forretningsområdet og de fremtidige muligheder: https://lnkd.in/eh7ijqZb

DAC aflægger regnskab for første halvår den 29. august 2022. Tilmeld dig regnskabsevent den 30. august kl. 12:30 her: https://lnkd.in/e5VjezyN

HC Andersen Capital modtager betaling fra Danish Aerospace Company for en Digital IR/Corporate Visibility abonnementsaftale. /Kasper Lihn kl. 10:37 d. 15-08-2022.