Astralis overtager aktiemajoriteten i danske PIXEL.TV

Facebook
Twitter
LinkedIn
Marcus

Marcus

Astralis har i dag opkøbt aktiemajoriteten i PIXEL.TV, der er et dansk produktionshus og broadcaster. Der er tale om et strategisk opkøb, hvor Astralis udbygger sin position inden for underholdning, gaming, gadgets, gear og film.

Af meddelelsen fremgår det, at ledelsen i PIXEL.TV fortsætter i samme kurs og med CEO Thomas Bense. PIXEL.TV har eksisteret i en lang årrække og var den første danske internetbaserede TV-platform med fokus på spil- og underholdningsmiljøet, hvor Astralis står stærk med førende hold i en række forskellige e-sportsspil og ejerskab i flere ligaer. Læs bl.a. om værdierne i ligaerne fra vores opslag fra januar her: https://lnkd.in/esZgyBwJ

Astralis åbner løbende op for nye indtægtsstrømme, herunder direct-to-fan, hvor gamere kan interagere ligesom med Astralis Nexus. Dagens opkøb er derfor en del af Astralis’ strategiske plan. Med Astralis’ position internationalt kan PIXEL.TV omvendt nå ud over Danmarks grænser.  

Læs hele nyheden her: https://www.astralis.gg/post/astralis-a-s-overtager-aktiemajoriteten-i-danske-pixel-tv-aps

HC Andersen Capital modtager betaling fra Astralis for en Digital IR/Corporate Visibility abonnementsaftale. /Kasper Lihn kl. 12:15 d. 10-02-2022.