fbpx

#DIGITALIR?​

Hvad er #digitalir?

#DigitalIR når langt flere nye og eksisterende investorer i en ny spændende form 

#DigitalIR er en ny tilgang til en gammel problemstilling

Investor relations sigter mod på bedst mulig vis at forbinde investorer med børsnoterede selskaber. #DigitalIR giver mulighed for at nå et langt bredere publikum for selskabets kommunikation med investorer.
Adgang til selskabernes ledelse demokratiseres og langt flere kan få mulighed for, i en ny spændende form, at møde selskabets ledelse og få svar på deres spørgsmål.

#DigitaleEvents

Ledelsen i børsnoterede selskaber skal være tilgængelige for alle investorer, så investorer har mulighed for at vurdere om aktien er relevant. Ledelsen er meget vigtige for at skabe tillid til aktien og derfor er det en nødvendighed at være tilgængelig for både private og institutionelle investorer. Det kan man meget nemt via #Digitalevents. Oftest gennem webinarer, hvor alle kan stille spørgsmål og se ledelsen i øjnene. Vores events er for alle, på det rigtige tidspunkt og free of charge. Det sikrer en langt højere synlighed end tidligere. Frekvensen for events og dermed synlighed er langt højere end de sædvanlige 4 gange om året. Det sker på vores initiativ.

#DIgitalanalyse

Som investor har man behov for hurtigt og tilgængeligt at kunne se kommentarer og perspektiver på et selskabs drift, nøgletal, strategi, industri og konkurrencesituation. #Digitalanalyse er tilgængeligt for alle, er agilt og skrevet i en vedkommende form, der bidrager til at skabe synlighed for aktien i markedet. Målet er at investorer og medier let kan følge selskabet uden selv at skulle bruge tid på regnskabstal og læse børsmeddelelser.

YOUTH BOARD

Youth Boardet i HC Andersen Capital er vores bidrag til at udbrede kendskabet til aktieinvestering blandt unge i Danmark. Aktier er spændende og vi ved at det skal kommunikeres anderledes for unge – af unge for unge. Det gør vi gennem særlige events og muligheder for at forstå aktier.

Har du spørgsmål kan du kontakte følgende: