fbpx

#DigitalIR #DemocraticIR

HC Andersen Capital digitaliserer relationen mellem børsnoterede selskaber og investorer. Vi arbejder langsigtet for selskaber der ønsker mere synlighed i markedet både blandt private og institutionelle investorer. #DemocraticIR – HC Andersen capital arbejder for at demokratisere adgangen til de finansielle markeder.

NYHED: LYT TIL VORES EVENTS SOM PODCAST

Lyt på

Spotify Podcasts

Lyt på

Apple Podcasts

Følg os her:

#DIGITALIR skaber synlighed for børsnoterede virksomheder

Analyse

#digitalanalyse er adgang til kvalitetsbaseret analyse for alle investorer - nemt og tilgængeligt.

#digitalanalyse giver dig som investor adgang til kommentarer på nyheder og konkurrenter, analyser af selskabets strategiske muligheder samt estimater.

Events

#digitalevents er for alle investorer der for første gang kan få adgang til CEO's og CFO's digitalt.

#digitalevents er en ny måde for selskaber at få skabt relation til institutionelle og private investorer gennem brug af SoMe. Vi demokratiserer adgangen til at se ledelsen i børsnoterede selskaber.

Youth Board

Youth Boardet arbejder for at skabe interesse for aktier blandt danske unge.

Youth boardet er etableret med to formål: At udbrede kendskabet og interessen for aktier blandt unge, samt understøtte HC Andersen Capitals ønske om at digitalisere relationen mellem børsnoterede selskaber og (unge) investorer

Selskaber på #DigitalIR

Aktier fortjener opmærksomhed

Mød vores medarbejdere

Vi er et team bestående af specialister indenfor aktier, events og SoMe med en stærk passion for at demokratisere adgangen til information om aktier