ViroGates – Præsentation af Q1 kvartalsregnskabet 2022

ViroGates – Præsentation af Q1 kvartalsregnskabet 2022

ViroGates – Præsentation af Q1 kvartalsregnskabet 2022 06 MajMaj 2022 11:00 - 11:30Online Event

ViroGates deltager fredag den 6. maj kl. 11 i et event hos HC Andersen Capital i forbindelse med aflæggelse af selskabets regnskab for 1.kvartal 2022. På eventet deltager CEO Jakob Knudsen og CFO Mark da Sliva, som vil gennemgå regnskabet og efterfølgende besvare spørgsmål. 

Det kan forventes, at selskabet blandt andet giver en status for den kommercielle lancering af selskabets forskellige suPARnostic testprodukter set i lyset af den løbende annoncering af nye kunder, der har været stigende på det seneste. ViroGates har i forbindelse med annonceringen af nye kunder til selskabets produkt, til vurdering af behovet for indlæggelse af coronapatienter oplevet, at dette kan bane vejen for det større marked for salg af suPARnostic produkter til generel vurdering af behovet for indlæggelse, hvilket selskabet også forventes at kommentere på. Det vil også være muligt at få en status på udviklingen af det kommende suPARnostic POC+ (point of care) produkt, der forventes godkendt i løbet af første halvår 2022. Biotek- og life-science selskaberne har generelt oplevet en negativ stemning på aktiemarkederne, hvilket har givet nogle selskaber i sektoren udfordringer med at rejse ny kapital, men for ViroGates’ vedkommende har selskabet hidtil vurderet, at man har tilstrækkelige likvide beholdninger til finansiering af sine nuværende udviklingsplaner og kommercielle udrulning frem til at selskabet vil være cash flow positivt.

 

Disclaimer: HC Andersen Capital modtager betaling fra ViroGates for en Digital IR/Corporate Visibility abonnementsaftale.

Information

ViroGates – Præsentation af Q1 kvartalsregnskabet 2022 06 MajMaj 2022 11:00 - 11:30
ViroGates – Præsentation af Q1 kvartalsregnskabet 2022 Online Event
Virogates