fbpx

Scandinavian Medical Solutions – Deep Dive: Konkurrencesituationen

Scandinavian Medical Solutions – Deep Dive: Konkurrencesituationen 16 AugustAug 2022 13:30 - 14:00 Europe/CopenhagenOnline Event

Scandinavian Medical Solutions – Deep Dive: Konkurrencesituationen

Scandinavian Medical Solutions (SMS) har i de seneste år formået at fastholde relativt høje marginer sammenlignet med andre handelsvirksomheder, selvom der over det seneste har været konsolidering i SMS’ marked, og konkurrenter er blevet større og større. SMS’ høje marginer tilskrives, at selskabet indkøber og sælger relativt dyrt billeddiagnostisk udstyr med en kompleks indkøb- og salgsproces med fokus på kvalitetstjek af udstyret. Det kan du blive klogere på til dette deep dive live-event den 16. august kl. 13.30, hvor topledelsen i SMS vil dykke ind i selskabets konkurrencesituation.

SMS er en dansk-baseret handelsvirksomhed med speciale i køb og videresalg af brugt billeddiagnostisk udstyr såsom CT-scannere og MR-scannere af høj kvalitet.

Disclaimer: HC Andersen Capital modtager betaling fra Scandinavian Medical Solutions for en Digital IR/Corporate Visibility abonnementsaftale.

Deltag her

Du vil blive videresendt til en ekstern tilmeldingsside. 

Information

Scandinavian Medical Solutions – Deep Dive: Konkurrencesituationen 16 AugustAug 2022 13:30 - 14:00 Europe/Copenhagen
Scandinavian Medical Solutions – Deep Dive: Konkurrencesituationen Online Event
Scandinavian Medical Solutions