fbpx
Risma Systems - Q3 opdatering NovemberNov 24 2021 13:00 - 13:30 Europe/CopenhagenOnline Event

Risma Systems – Q3 opdatering

Onsdag d. 24 november har du mulighed for at møde CEO & Founder, Lars Nybro Munksgaard, CCO, Jan Axel Jansson og CFO Thomas Hermann, når de kommer med Q3 opdatering for Risma Systems. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål live.

Risma Systems er netop kommet ud med en større opdatering på selskabets Contract & Vendor Management-løsning, som bl.a. kan automatisere arbejdsgange og hjælpe kunder med at strukturere, håndtere og dokumentere igangværende arbejde, kontraktfornyelser m.m. Med lanceringen dækker RISMAs GRC-suite nu otte løsninger, der kan bruges af selskaber og organisationer på tværs af alle industrier.

Risma er et dansk Software as a Service selskab, med en platformsløsning indenfor Governance, Risk og Compliance. Det såkaldte GRC-marked, hvor selskaber leverer løsninger til at vurdere, styre og kontrollere risici, og samt sikre sig at man lever op til samfundet krav. Efter børsnoteringen tidligere til året, vil selskabet bruge det stærke danske digitale lederskab, til i første omgang at ekspandere på de nordiske markeder. 

Disclaimer: HC Andersen Capital modtager betaling fra Risma Systems for en Digital IR/Corporate Visibility abonnementsaftale.

Deltag her

Du vil blive videresendt til en ekstern tilmeldingsside. 

Information

Risma Systems - Q3 opdatering NovemberNov 24 2021 13:00 - 13:30 Europe/CopenhagenOnline Event
Risma