RISMA – Nyt produkt rettet mod outsourcing i den finansielle sektor – hvad er potentialet?

RISMA – Nyt produkt rettet mod outsourcing i den finansielle sektor – hvad er potentialet?

RISMA - Nyt produkt rettet mod outsourcing i den finansielle sektor – hvad er potentialet? 26 AprilApr 2021 13:00 - 13:20Online Event

Mød RISMAs CEO Lars Nybro Munksgaard og CSO Kasper Holton Hülsen, der sammen med Plesners Niels Christian Ellegaard vil præsentere potentialet i RISMAs nye produkt til den finansielle sektor.

Eventet dykker ned i dagens nyhed om lanceringen af en ny GRC-løsning til finansielle institutioner samt offentliggørelsen af PFA som ny kunde.

Den nye løsning er udarbejdet i samarbejde med Plesner og åbner op for et nyt forretningsområde, der er målrettet forsikringsselskaber og pensionsfonde. Det betyder, at RISMA nu tilbyder en fuld pakke inden for outsourcing compliance på tværs af hele den finansielle sektor.

Løsningen åbner døren for nye kunder og giver også mulighed for opsalg til eksisterende forsikrings- og pensionskunder, hvilket understreger skalerbarheden af RISMAs GRC-platform.

Information

RISMA - Nyt produkt rettet mod outsourcing i den finansielle sektor – hvad er potentialet? 26 AprilApr 2021 13:00 - 13:20
RISMA - Nyt produkt rettet mod outsourcing i den finansielle sektor – hvad er potentialet? Online Event
Finance