Nordic Solar – Præsentation af H1 2022

Nordic Solar – Præsentation af H1 2022

Nordic Solar – Præsentation af H1 2022 08 SeptemberSep 2022 14:00 - 14:30Online Event

Se med når Nordic Solar præsenterer resultatet af sit halvårsregnskab, der fortsat forventes at afspejle et højt antal soltimer samt prisudviklingen på markedet.

 

I 1. kvartal leverede Nordic Solar et regnskab, der kunne fremvise markant vækst samt opjustering af årets afkastforventninger til 9-13% grundet flere soltimer og højere elpriser end ventet. Ser vi på data for sommerens solrige vejr og elpriser, ser denne udvikling ud til at være fortsat, men historisk varme og tørke har også udfordret de tekniske komponenter i solparkerne. Fokus i H1 præsentationen vil være på udviklingen i 2. kvartal samt selskabets guidance for H2 2022.

Grøn omstilling og energisikkerhed i Europa vejer fortsat tungt på den politiske dagsorden. Om dette har udmøntet sig i konkrete politiske tiltag og muligheder i forhold til pipelinen, vil der også komme fokus på.

 

Mød og stil spørgsmål direkte til Nordic Solars CEO Nikolaj Holtet Hoff og CFO Jes Vengaard, når vi sammen løber første halvårs resultater igennem og kigger nærmere på fremgang i pipelinen og projekter.

 

Nordic Solar er en dansk solenergivirksomhed, der udvikler, bygger og driver solparker i industriel skala. Selskabet har solparker i 12 lande i Europa med +300 MWp i drift eller under opførelse, og har en stærk +1.700 MWp pipeline. Selskabet arbejder mod en børsnotering i 2023/2024. Grøn omstilling, klima, elektrificering, og ikke mindst energisikkerhed, er topaktuelle temaer på den samfundsmæssige agenda. Selskabets ambitioner om en massiv udbygning af solenergiproduktionen ser ud til at kunne spille godt ind i denne udvikling.

HC Andersen Capital modtager betaling fra Nordic Solar for en Digital IR/Corporate Visibility abonnementsaftale.

Information

Nordic Solar – Præsentation af H1 2022 08 SeptemberSep 2022 14:00 - 14:30
Nordic Solar – Præsentation af H1 2022 Online Event
Nordic Solar