NORDEN – Freight Services & Trading

NORDEN – Freight Services & Trading

NORDEN – Freight Services & Trading 18 MajMaj 2022 11:00 - 11:30Online Event

NORDEN foretog i slutningen af 2021 en omorganisering af sine 3 forretningsenheder der blevet samlet i 2 fortsættende forretningsenheder - Assets & Logistics og Freight Services & Trading.

Sidstnævnte er NORDENs operatørforretning, der fokuserer på at udnytte markedsbevægelser på kort-til-mellemlangt sigt, og som grupperer de to tidligere enheder Dry Operator (tørlast) og Tanker Operator (produkttank), understøttet af et stærkt setup på risikostyring og markedsanalyse.

Netop Freight Services & Trading sætter vi fokus på onsdag d. 18. maj kl. 11.00 når vi afholder en af vores Deep Dives på denne forretningsenhed i NORDEN. Her vil Christian Vinther Christensen, der er COO og Head of Freight Services & Trading, give en overordnet gennemgang af området, og svare på spørgsmål fra publikum.

NORDEN er noteret på Nasdaq Copenhagen med en børsværdi på 10,2 mia. DKK, og har været børsnoteret i det meste af selskabets 150-årige historie. DS NORDEN blev grundlagt i 1871, hvilket gør det til et af Danmarks ældste internationalt opererende rederier.

HC Andersen Capital modtager betaling fra NORDEN for en Digital IR/Corporate Visibility abonnementsaftale.

Information

NORDEN – Freight Services & Trading 18 MajMaj 2022 11:00 - 11:30
NORDEN – Freight Services & Trading Online Event
DS NORDEN