Impero – IPO

Impero – IPO

Impero - IPO 30 MartsMar 2021 14:00 - 14:30Online Event

Impero - Compliance. Simplified. går på børsen.
Du kan helt unikt møde og stille spørgsmål direkte til CEO Rikke Stampe Skov og CCO Karsten Mayland tirsdag d. 30. marts kl. 14.00!

Impero - Compliance. Simplified. er et dansk Software-as-a-Service (SaaS) selskab, som tilbyder en compliance management platform med ét klart formål; at gøre det nemmere for virksomheder, mennesker og institutioner at holde dét, de lover. Imperos SaaS-platform gør det nemt og intuitivt for kunder at identificere risici, opsætte nødvendige kontroller, dokumentere arbejdsprocesser og ikke mindst sikre, at de overholder gældende regler og lovgivning.

Markedet for compliance management drives af én grundlæggende forudsætning; det kan betale sig at investere i at holde, hvad man lover. 📈 Det estimeres, at det er 2.7x dyrere ikke at have styr på sin compliance, og omkostningerne ved sådanne compliance-brud er steget med mere end 45% over det seneste årti. Samtidig slås mange virksomheder med, at mængden af regler og love er stigende, samtidig med, at krav til dokumentation vokser. Kort sagt, compliance er kommet for at blive – og vil fortsat vokse.

Information

Impero - IPO 30 MartsMar 2021 14:00 - 14:30
Impero - IPO Online Event