Hansa Biopharma – Deep dive: Europæisk kommercialiseringsproces

Hansa Biopharma – Deep dive: Europæisk kommercialiseringsproces

Hansa Biopharma - Deep dive: Europæisk kommercialiseringsproces 27 OktoberOkt 2022 11:00 - 11:30Online Event

Hansa Biopharma fik i 2020 en betinget godkendelse af EU Kommissionen af selskabets imlifidase (Idefirix) produkt til brug i forbindelse med nyretransplantationer af særligt sensitiserede nyrepatienter i Europa. Siden har selskabet været i gang med en sekventiel og fokuseret kommercialiseringsproces, hvor Idefirix lanceres hos ledende transplantationsklinikker på de forskellige europæiske markeder afhængigt af de enkelte landes regulatoriske rammevilkår, for eksempel i forhold til tilskudsordninger, de nationale sundhedsmyndigheders anbefalinger om brug af produktet, eller godkendelser til markedsføring eller markedsadgang.

Hansa Biopharma har senest annonceret, at både de skotske og polske sundhedsmyndigheder anbefaler brug af Idefirix, og på nuværende tidspunkt har Hansa Biopharma sikret sig markedsadgang på 9 europæiske markeder herunder tre af de største markeder såsom UK, Tyskland og Frankrig (early access) samt igangsat procedurer for markedsadgang i yderligere 10 lande.

Torsdag den 27. oktober kl. 11.00 har du mulighed for at møde Hansa Biopharma’s Vice President for Commercial Operations, Pierre-Henri Patin der ved et deep dive event vil præsentere planen for den kommercielle udrulning af Idefirix i Europa. Eventet er på engelsk.

Disclaimer: HC Andersen Capital modtager betaling fra Hansa Biopharma for en Digital IR/Corporate Visibility abonnementsaftale. /Henrik Ekman kl. 18:26 d. 04-10-2022.

Information

Hansa Biopharma - Deep dive: Europæisk kommercialiseringsproces 27 OktoberOkt 2022 11:00 - 11:30
Hansa Biopharma - Deep dive: Europæisk kommercialiseringsproces Online Event
Hansa Biopharma