Evaxion Biotechnologies: AI-imunology

Evaxion Biotechnologies: AI-imunology

Evaxion Biotechnologies: AI-imunology 15 DecemberDec 2021 12:30 - 13:00Online Event

Onsdag den 15. december har du mulig for at møde og stille spørgsmål direkte til Evaxion’s CEO, Lars Wegner, når han fortæller om Evaxion’s brug af kunstig intelligens i dette webinar.

Evaxion annoncerede for nyligt, at de har indgået et samarbejde med den amerikanske medicinalgigant, Merck & Co. om opstart af et fase IIb studie af en kombinationsbehandling af Evaxion’s ledende produkt mod modermærkekræft, EVX-01, som skal gives sammen med Merck & Co’s største produkt, Keytruda, der anvendes til behandling af en række forskellige kræftformer. EVX-01 er udviklet på Evaxion’s kunstig intelligens baserede teknologi platform, PIONEER, der muliggør hurtigere og mere effektiv udvikling af skræddersyet medicin baseret på patientens egen DNA. Herudover har Evaxion to andre platforme, der også er baseret på kunstig intelligens. EDEN, som bruges til at udvikle medicin, der kan behandle bakteriesygdomme, og RAVEN, der kan anvendes til at udvikle vacciner.

Disclaimer: HC Andersen Capital modtager betaling fra Evaxion Biotechnologies for en Digital IR/Corporate Visibility abonnementsaftale.

Information

Evaxion Biotechnologies: AI-imunology 15 DecemberDec 2021 12:30 - 13:00
Evaxion Biotechnologies: AI-imunology Online Event
Evaxion Biotech