Danish Aerospace Company – Deep Dive: Wearables på Jorden og i rummet

Danish Aerospace Company – Deep Dive: Wearables på Jorden og i rummet

Danish Aerospace Company – Deep Dive: Wearables på Jorden og i rummet 16 JuniJun 2022 11:30 - 12:00Online Event

Danish Aerospace Company har en solid position indenfor helbredsovervågning i rummet, da selskabet i mange år har supporteret astronauter på rumstationer, og herunder har supporteret regelmæssige helbredsovervågninger og konditionstest på Den Internationale Rumstation fra selskabets kontrolcenter i Odense siden juli 2006.

Senest var Danish Aerospace Company i april ude med nyheden om, at ESA har forlænget kontrakten på support til helbredsovervågning af astronauter på Den Internationale Rumstation (ISS) frem til udgangen af 2022 med option på forlængelser i 2023 og 2024, som ESA kan aktivere. Udvidelsen og forlængelsen har en værdi på ca. DKK 1,9 millioner, og hvis øvrige optioner på andre services aktiveres, er den samlede værdi på ca. DKK 4,5 millioner.

Fremadrettet står Danish Aerospace Company også med nye muligheder med både et voksende kommercielt rumfartsmarked samt udstyr til helbredsovervågning i ekstreme miljøer på Jorden. Selskabet har allerede modtaget tilskud fra EUs Forsvarsfond til deltagelse i et projekt, der skal udvikle undervandsteknologi med sensorer, overvågnings- og kontrolsystemer til militære dykkere. Det forventede tilskud til Danish Aerospace Company fra projektet er på ca. DKK 2,7 millioner. Derudover ser Danish Aerospace Company ind i andre potentielle markedsområder på Jorden såsom bjergbestigning og motorsport.

I relation til dette vil vi sammen med CEO Thomas A.E. Andersen den 16. juni kl. 11.30 dykke ned i markederne og mulighederne, som Danish Aerospace Company kan levere ind til med selskabets wearables-teknologi. HC Andersen Capital modtager betaling fra Danish Aerospace Company for en Digital IR/Corporate Visibility abonnementsaftale.

Information

Danish Aerospace Company – Deep Dive: Wearables på Jorden og i rummet 16 JuniJun 2022 11:30 - 12:00
Danish Aerospace Company – Deep Dive: Wearables på Jorden og i rummet Online Event
Danish Aerospace Company