Danish Aerospace Company – Deep Dive: Det kommercielle rummarked

Danish Aerospace Company – Deep Dive: Det kommercielle rummarked

Danish Aerospace Company – Deep Dive: Det kommercielle rummarked 23 MajMaj 2022 13:00 - 13:30Online Event

Rumfart har indtil for nyligt primært været drevet af offentlige instanser, hvilket nu har ændret sig med en stigende kommercialisering af rumfart. Milliardærer som Jeff Bezos, Elon Musk og Richard Branson investerer milliarder af dollars i rumfart, som giver nye og større markedsmæssige muligheder for selskaber som Danish Aerospace Company (DAC), der leverer udstyr til rumindustrien.

NASA forventer at pensionere Den Internationale Rumstation (ISS) i 2030. Rumstationen forventes at blive erstattet af flere private rumstationer, hvor der bliver brug for bl.a. træningsudstyr. Danish Aerospace Company har allerede annonceret en stor kontrakt på ca. DKK 23,9 millioner med Axiom Space, der skal leveres over ca. 3,5 år. Axiom Space ventes at sende moduler op før ISS pensioneres, som skal tilkobles til ISS og efterfølgende separeres og blive en selvstændig rumstation.

Den 23. maj kl. 13:00 vil vi dykke ned i det kommercielle marked sammen med Danish Aerospace Companys CEO Thomas A.E. Andersen, der vil kaste lys over markedet og de muligheder, som det giver for Danish Aerospace Company.

HC Andersen Capital modtager betaling fra Danish Aerospace Company for en Digital IR/Corporate Visibility abonnementsaftale.

Information

Danish Aerospace Company – Deep Dive: Det kommercielle rummarked 23 MajMaj 2022 13:00 - 13:30
Danish Aerospace Company – Deep Dive: Det kommercielle rummarked Online Event
Danish Aerospace Company