DanCann Pharma – Fortegningsemission

DanCann Pharma – Fortegningsemission

DanCann Pharma – Fortegningsemission 01 NovemberNov 2022 13:00 - 13:30Online Event

DanCann Pharma har offentliggjort prospekt i forbindelse med den emission, som selskabet i august annoncerede, at man ville gennemføre i slutningen af oktober og starten af november. Af prospektet fremgår det som tidligere annonceret, at DanCann Pharma ønsker at hente DKK 28,5 mio. ved emissionen, og at emissionen er 77 pct. garanteret.

Formålet med kapitaltilførslen er overordnet set at finansiere DanCann Pharmas fortsatte udvikling blandt i form af igangværende initiativer vedrørende leveringsaftaler af bulk-ingredienser til egen og andre aktørers fremstilling af medicinsk cannabis, understøtte godkendelsen af selskabets oliebaserede medicinske cannabisprodukt, samt færdiggodkendelsen af selskabets produktionsfaciliteter (Biotech Pharm1).

Emissionen er en fortegningsemission, hvor man som investor tegner units, der består af 10 aktier. Tegningsperioden for de nye units løber fra mandag den 31. oktober til fredag den 11. november, og handel med tegningsretter løber i perioden mandag den 31. oktober til onsdag den 9. november. Tegningskursen per unit er DKK 6, svarende til en aktiekurs på DKK 0,6.

I anledning af offentliggørelsen af prospektet, deltager DanCann Pharma i et digitalt event tirsdag den 1. november kl. 13.00 afholdt af HC Andersen Capital, hvor du kan møde DanCann Pharma’s CEO Jeppe Krog Rasmussen, der vil præsentere DanCann Pharma og gennemgå baggrunden og tidsplanen for aktieemissionen samt forklare hvordan du kan deltage i emissionen.

Disclaimer: HC Andersen Capital modtager betaling fra DanCann Pharma for en Digital IR aftale. CEO i HC Andersen Capital Tue Østergaard er bestyrelsesmedlem i DanCann Pharma og har forpligtet sig til at tegne andele i fortegningsemissionen./Henrik Ekman kl. 11:15 den 25. oktober 2022.

Information

DanCann Pharma – Fortegningsemission 01 NovemberNov 2022 13:00 - 13:30
DanCann Pharma – Fortegningsemission Online Event
DanCann Pharma