Curasight: DEEP DIVE – Prostatakræft

Curasight: DEEP DIVE – Prostatakræft

Curasight: DEEP DIVE - Prostatakræft 15 DecemberDec 2021 11:00 - 12:00

HC Andersen Capital afholder DEEP DIVE event, hvor vi sammen med Curasight CEO, Ulrich Krasilnikoff og CSO Andreas Kjær går i dybden med Curasights pipelineprodukter til brug for diagnose og behandling af prostatakræft.

Curasight’s uTRACE teknologi kan bruges til at finde og visualisere de uPAR biomarkører, som ses i forbindelse med kræftceller. Ved hjælpe af denne diagnose tilgang, kan man afgøre, hvor aggressiv kræften er.

Over en halv million mænd i USA og Europa anslås hvert år at få konstateret prostatakræft, og ifølge Curasight kan det adresserbare marked for diagnose af prostatakræft, som uTRACE vil ind på, opgøres til op mod EUR 1 mia. om året. Hvis behandling er nødvendig, kan Curasights uTREAT teknologi herefter potentielt set bruges til at behandle kræftcellerne uden at beskadige de raske celler omkring kræften, sådan som det ellers ofte ses.

Særligt i forhold til prostatakræft kan det have store fordele at anvende Curasight’s teknologi til at vurdere om det overhovedet er nødvendigt at behandle kræften, og i givet fald gøre det mere skånsomt, da bivirkningerne ved operation for prostatakræft er meget store.

Eventet foregår på engelsk.

 

Disclaimer: HC Andersen Capital modtager betaling fra selskabet for en Digital IR/Corporate Visibility abonnementsaftale.

Information

Curasight: DEEP DIVE - Prostatakræft 15 DecemberDec 2021 11:00 - 12:00
Curasight: DEEP DIVE - Prostatakræft
Curasight