fbpx
C WorldWide: Indien er måske verdens mest spændende aktiemarked MajMaj 11 2021 11:00 - 11:30 Europe/CopenhagenOnline Event

C WorldWide: Indien er måske verdens mest spændende aktiemarked

Indien trækker lige nu negative overskrifter på de finansielle markeder pga en ny bølge af corona-virus, men hvad er det langsigtede perspektiver i det indiske aktiemarked?Set ud fra et fundamentalt synspunkt er der næppe bedre langsigtede drivere noget sted i verden.

 

  • Demografisk vil 1 ud af 5 i den arbejdsdygtige alder være i Indien
  • I 2030 estimeres der at være 850 mio. internetbrugere
  • I 2035 vil de fem største byer have en økonomi på niveau med mindre industrialiserede lande.

 

Man kommer hurtigt til at tænke Kina, før den industrielle og teknologiske revolution. Det kan diskuteres om, dette nogensinde er blevet udmøntet i økonomisk vækst i et omfang som alt dette tilsiger.

Det indiske aktiemarked, er dog det marked som siden 2000 har givet det andet bedste afkast, og ja Danmark er nummer 1.

Men er du overhovedet eksponeret mod dette, da det er svært aktiemarked at investere i? Et gæt er, at dine globale investeringsforeninger eller ETF ikke har meget eksponering, hvis du kigger dem efter i sømmene.

 

Bliv klogere på mulighederne, og hvad C WorldWide ser i det indiske marked når vi sammen med porteføljeforvalterne Mogens Akselsen og Aman Kalsi fortæller om verdens måske mest spændende aktiemarked.

Deltag her

Du vil blive videresendt til en ekstern tilmeldingsside. 

Information

C WorldWide: Indien er måske verdens mest spændende aktiemarked MajMaj 11 2021 11:00 - 11:30 Europe/CopenhagenOnline Event
Aktier