fbpx
BioPorto - Præsentation af Q3 kvartalsregnskab NovemberNov 17 2021 14:00 - 14:30 Europe/CopenhagenOnline Event

BioPorto – Præsentation af Q3 kvartalsregnskab

Onsdag d. 17. november har du mulighed for at møde og stille spørgsmål direkte til CEO, Peter Mørch Eriksen når han præsenterer Q3 kvartalsregnskabet for BioPorto. Under eventet vil det være muligt at stille spørgsmål.

I regnskabet for Q2 2021 viste BioPorto en omsætningsvækst på 84% i USD på RUO-salg på NGAL-testen og 118% for antistoffer.

Bioporto A/S er et selskab der laver in vitro diagnostik. Virksomheden tilbyder sundhedspersonale i kliniske- og forskningsinstitutioner en række diagnostiske tests og antistoffer. Deres produktportefølje består af specialiserede monoklonale antistoffer og diagnostiske analyser baseret på antistof, der anvendes til behandling af kritisk syge patienter. Virksomhedens segmenter omfatter NGAL Test, ELISA Human NGAL kits, ELISA Animal NGAL kits, ELISA MBL kits, antistoffer og andre produkter og licenser. Størstedelen af Bioportos indtægter stammer geografisk fra Nord Amerika.

Disclaimer: HC Andersen Capital modtager betaling fra BioPorto for en Digital IR/Corporate Visibility abonnementsaftale.

Deltag her

Du vil blive videresendt til en ekstern tilmeldingsside. 

Information

BioPorto - Præsentation af Q3 kvartalsregnskab NovemberNov 17 2021 14:00 - 14:30 Europe/CopenhagenOnline Event
Bioporto