Audientes – Præsentation af Q3 kvartalsregnskabet

Audientes – Præsentation af Q3 kvartalsregnskabet

Audientes - Præsentation af Q3 kvartalsregnskabet 19 NovemberNov 2021 11:00 - 11:30Online Event

Mød og stil spørgsmål direkte til Audientes CEO Steen Thygesen når han præsenterer Q3 kvartalsregnskabet. Audientes er gået live med den digitale B2B og B2C platform i Indien, og dermed er den kommercielle del af rejsen påbegyndt.

Målet for Audientes er at gøre smarte, selvjusterende høreapparater af høj kvalitet tilgængelige og overkommelige for alle. De opnår dette ved at designe, udvikle og markedsføre innovative høreapparater og teknologier. Der er i dag ca. 500 mio. mennesker (WHO estimerer 700 mio. i 2050), som har et invaliderende høretab, hvoraf 400 mio. ikke har en god løsning for deres høretab.

Audientes vil gøre selskabets selvjusterede høreapparater tilgængelige i hele verden ud fra high quality / low cost princip. Fokus er på Indien og ekspansion til andre geografier i Asien. Men selskabet kigger også mod det amerikanske OTC marked, hvor der lige er kommet retningslinjer.

Hør mere om Audientes, og hvordan det er gået i 3. kvartal til dette event.

Disclaimer: HC Andersen Capital modtager betaling fra Audientes for en Digital IR/Corporate Visibility abonnementsaftale.

Information

Audientes - Præsentation af Q3 kvartalsregnskabet 19 NovemberNov 2021 11:00 - 11:30
Audientes - Præsentation af Q3 kvartalsregnskabet Online Event