Audientes – Præsentation af Q1 kvartalsregnskabet

Audientes – Præsentation af Q1 kvartalsregnskabet

Audientes – Præsentation af Q1 kvartalsregnskabet 19 MajMaj 2022 15:00 - 15:30Online Event

Audientes fastholdt i forbindelse med årsregnskabet deres forventninger om en omsætning på DKK 22-27 mio., og dermed en understregning af selskabet fortsat forventer en stejl salgskurve i andet halvår af 2022.

Med en soft lancering på det indiske marked i slutningen af dette kvartal, vil fokus i opdateringen nok mere relatere sig til kommentarer omkring uptake og forsalg, end reelle regnskabs- og omsætningstal. De seneste nedlukninger i Kina og dermed forsyningskæden vil nok også tiltrække sig opmærksomhed. Selskabet kunne i løbet af kvartalet annoncere de har finansieret væksten på den korte bane med et lån på DKK 7,5 mio. Opdateringer på kapitalsituationen på den lidt længere bane kan dog fortsat komme i fokus.

Audientes er en dansk-baseret virksomhed, der producerer og sælger et mere overkommeligt, smart og selvjusterende høreapparat, der er klar til brug ud af kassen. Produkterne er målrettet mod håndkøbsmarkedet (OTC) globalt, men med fokus på Indien og USA som de primære første lanceringslande. Et mere overkommeligt prissat høreapparat er rettet mod et stort og uudnyttet marked, hvor over 500 mio. mennesker globalt lider af høretab og ikke har råd til de nuværende produkttilbud.

Disclaimer: HC Andersen Capital modtager betaling fra Audientes for en Digital IR/Corporate Visibility abonnementsaftale.

Information

Audientes – Præsentation af Q1 kvartalsregnskabet 19 MajMaj 2022 15:00 - 15:30
Audientes – Præsentation af Q1 kvartalsregnskabet Online Event
Audientes