Astralis – Introduktion til aktien

Astralis – Introduktion til aktien

Astralis - Introduktion til aktien 25 NovemberNov 2021 15:00 - 15:30Online Event

Astralis er en førende e-sportsorganisation, som blev børsnoteret på Nasdaq First North i København i december 2019. Drevet af bl.a. højere ligaindtægter og sponsorater løftede Astralis omsætningen med 92% i første halvår 2021. For hele 2021 forventer Astralis en omsætning på DKK 70-80 mio. svarende til en omsætningsvækst på 36-55%.

For nyligt ekspanderede Astralis til Nordamerika med købet af Disrupt Gamings Rainbow Six Siege-hold. Astralis har dermed professionelle hold inden for både Counter-Strike, League of Legends, FIFA samt Rainbow Six. Set fra et investorperspektiv er det i høj grad Astralis' værdifulde ejerandele i flere ligaer med stor vækst, der er interessant. Dette ses også i prissætningen på den nylige notering af FaZe Clan gennem en SPAC i USA.

Mød og stil spørgsmål til bestyrelsesformand, founder og storaktionær, Nikolaj Nyholm og CFO Jakob Hansen, der vil give en introduktion til aktien.

Disclaimer: HC Andersen Capital modtager betaling fra Astralis for en Digital IR/Corporate Visibility abonnementsaftale.

Information

Astralis - Introduktion til aktien 25 NovemberNov 2021 15:00 - 15:30
Astralis - Introduktion til aktien Online Event
Astralis