Ascelia Pharma – Nye resultater vedrørende Orviglance studie

Ascelia Pharma – Nye resultater vedrørende Orviglance studie

Ascelia Pharma - Nye resultater vedrørende Orviglance studie 07 DecemberDec 2021 12:00 - 12:30Online Event

Mød og stil spørgsmål til CEO, Magnus Corfitzen, når han vil kommentere på resultaterne fra det nye studie og besvare spørgsmål om, hvilke perspektiver det giver for Orviglance generelt.

Ascelia Pharma præsenterede i start december resultater af et mindre studie vedrørende dets førende pipelineprodukt Orviglance på verdens største radiolog konference, RSNA i Chicago. Studiet, der sammenligner brug af Orviglance med gadolinium baseret kontrastmiddel på patienter med almindelig nyrefunktion viser, at Orviglance blandt andet er mere effektiv til at vise antallet og størrelsen af metastaserne i leveren. Dermed indikerer studiet, at man ikke går på kompromis, når man vælger at anvende Orviglance frem for gadolinium baserede scanninger.

Studiet komplementerer samtidig Ascelias igangværende SPARKLE fase 3 studie, der vedrører patienter med nedsat nyrefunktion, og som forventes at have færdigindrullet det nødvendige antal patienter i løbet af 1H22. Ascelia Pharma har ikke udmeldt, hvornår data fra SPARKLE-studiet forventes at blive offentliggjort.

Disclaimer: HC Andersen Capital modtager betaling fra Ascelia Pharma for en Digital IR/Corporate Visibility abonnementsaftale.

Information

Ascelia Pharma - Nye resultater vedrørende Orviglance studie 07 DecemberDec 2021 12:00 - 12:30
Ascelia Pharma - Nye resultater vedrørende Orviglance studie Online Event
Ascelia Pharma