Aquaporin – Præsentation af Q3 Trading update

Aquaporin – Præsentation af Q3 Trading update

Aquaporin - Præsentation af Q3 Trading update 25 NovemberNov 2021 14:00 - 14:30Online Event

Torsdag d. 25 november kan du møde topledelsen i Aquaporin når præsenterer Q3 trading update. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Aquaporin var tidligere i sommer ude med sit første regnskab efter børsnoteringen i slutningen af juni. Som ventet var der pæn vækst på toplinjen, men fra små tal da selskabet netop har startet sin kommercialiseringsrejse. Derfor handler de kommende år også om at få lukket nye ordrer og aftaler i lighed med den selskabet indgik med et tyrkisk konglomerat i juli, hvor man solgte 2.500 enheder af selskabets vandrensningssystem ZERO, der er beregnet til private husholdninger.

Aquaporin er dansk teknologiselskab, der udvikler løsninger indenfor behandling og rensning af vand. Løsningerne bygger på naturens egne proteiner, der renser og transporterer vand i alle levende celler. Disse er langt mere effektive end nogle menneskeskabte filtre, hvilket gøre Aquaporins løsning mere omkostningseffektiv end nuværende løsninger på markedet.

Hør mere om Aquaporins udvikling i 3. kvartal.

Disclaimer: HC Andersen Capital modtager betaling fra Aquaporin for en Digital IR/Corporate Visibility abonnementsaftale.

Information

Aquaporin - Præsentation af Q3 Trading update 25 NovemberNov 2021 14:00 - 14:30
Aquaporin - Præsentation af Q3 Trading update Online Event
Aquaporin