2cureX – Company Introduction

2cureX – Company Introduction

2cureX - Company Introduction 13 JanuarJan 2022 13:00 - 13:30Online Event

Lær den danske biotekvirksomhed 2cureX, der er noteret på First North Growth Market, bedre at kende. CEO, Fernando Andreu og CSO Ole Thastrup fra 2CureX vil på eventet give en introduktion til selskabet og dets primære produkt, IndiTreat. 2cureX er et In Vitro Diagnostisks selskab (IVD), der har udviklet og lanceret et testsystem, IndiTreat® til sikring af højest mulige behandlingseffektivitet hos kræftpatienter. Ved at udtage en biopsi af svulsten, kopiere den til et tusindtal små 3D micro tumors, er det nu muligt for læger at matche den enkelte kræftpatient med den mest effektive kræftmedicinske behandling - altså skabe et overblik over hvilke kræftpræparater, der virker og hvilke, der ikke virker for kræftpatienten.

Hvert år bliver der på verdensplan brugt mere end USD 17,5 mia. til kræftrelaterede IVD tests, hvoraf USD 2,5 mia. er relateret til indkredsning af den rigtige kræftmedicinske behandling. Der er således tale om utroligt stort marked, som vokser med over 10% om året, og det er på trods af, at det stadig kun er en tredjedel af alle kræftbehandlinger, der er understøttet af individualiseret test.

Den i gangværende udrulning af IndiTreat® først i Europa, hvor der er opbygget et solidt partnernetværk, og på sigt globalt, vil således dække et voksende behov for individualiseret kræftbehandling. IndiTreat® er patentbeskyttet og klinisk valideret til behandling af Colorektal kræft (tarmkræft) i 1. og 3. linje behandling, og kommende produkter vil være rettet mod behandling af bugspytkirtelkræft og kræft i æggestokkene.

OBS. Eventet foregår på engelsk.

Disclaimer: HC Andersen Capital modtager betaling fra 2cureX for en Digital IR/Corporate Visibility abonnementsaftale.

Information

2cureX - Company Introduction 13 JanuarJan 2022 13:00 - 13:30
2cureX - Company Introduction Online Event